Wie is Franki Grondtechnieken ?

Franki in een notendop

Samen met de klant proberen wij altijd op zoek te gaan naar de beste oplossing voor een funderingsprobleem. Met de back-up van Franki Foundations Group zijn we in staat om ook grote en complexe werken uit te voeren. 

Jan-Wim Verhoeff
Algemeen directeur Franki Grondtechnieken

Strong foundations. Solid future.

Meer dan 110 jaar wereldwijde ervaring in diepfunderingen

Met meer dan een eeuw ervaring en knowhow staat Franki Grondtechnieken wereldwijd bekend als expert in diepfunderingstechnieken.

Franki Grondtechnieken treedt op als algemene aannemer die complexe realisaties aflevert die aan de hoogste standaarden inzake ontwerp, kwaliteit en veiligheid voldoen. Deze diversificatie draagt bij aan de aanhoudende groei van Franki Foundations, die haar positie in de top 10 van Europese funderingsspecialisten steeds verder versterkt.

Een compleet gamma van geoptimaliseerde funderingsoplossingen

We hebben alles in huis om een gericht antwoord te formuleren op uw specifieke vraag. Gelet op onze kennis en knowhow, kunnen we hulp bieden bij de studie, de ondersteuning, de uitvoering en de realisatie van uw project:

  • paalfunderingen,
  • kerende wanden,
  • grondverbetering,
  • injectiewerken,
  • coördinatie van aanverwante activiteiten.

Ontdek wat ons zo speciaal maakt:

Geschiedenis

Vanaf Les Pieux Franki in 1910, tot Franki Foundations vandaag, zijn wij trots op dit verleden dat heeft gemaakt wie we nu zijn geworden. Ontdek ons eeuwenoude bedrijf.

Lees meer over ons Geschiedenis

Groepsstructuur

Onderdeel van Franki Foundations Group Belgium, met zusterondernemingen in Belgïe, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Ontdek onze groepsstructuur.

Lees meer over de Groep

Kerncijfers

Investeringen, orderboek, omzet, personeelsbestand ...
Kijken naar de cijfers van de afgelopen jaren kan ook veel zeggen over ons bedrijf en de positieve trends die we volgen.

Lees meer over kerncijfers

Sterke punten

Waarom zou u met ons samenwerken? Omdat we het grootste aantal technieken, een state-of-art uitrusting, eigen engineering en nog veel meer hebben!

Lees meer over onze sterke punten
Member of logo